Popfotograaf.nl : Muziek in beeld

Wat kunnen we voor u doen?
U organiseert een evenement of popfestival. Uit ervaring weten wij dat er veel te regelen is. Popfotograaf.nl neemt graag de zorg voor de fotografie van het festival uit uw handen.
Omdat een foto meer zegt dan 1000 woorden leggen wij alle indrukken, sfeer, optredens en publiek op foto's vast. Frontstage, Backstage, wij brengen uw festival in beeld.
Voorbereiding is 90% van het succes en daarom gaan we niet over 1 nacht ijs.
Tijdens een vrijblijvend, oriŽnterend gesprek bespreken wij met u wat gefotografeerd moet worden. Uw wensen staan voorop.
We maken duidelijke afspraken over de kosten, afleveringsdatum en wijze van aflevering van het fotomateriaal.
U zult merken dat er heel veel mogelijkheden zijn om al de onvergetelijke momenten vast te leggen van uw evenement.
Foto's van popfotograaf.nl, een hele zorg minder.

Krezip Parkpop 2003
Aflevering op cd-rom of dvd-rom
U wilt zelf met de foto's aan de slag. Dat kan. Voordat wij uw foto's op cd of dvd branden, worden ze eerst gecontroleerd en gecorrigeerd met de allerbeste, foto programma's zodat de beste kwaliteit gegarandeerd is.

Op CD kunnen wij uw foto's afleveren in diverse afmetingen en resoluties. Doordat u zelf de foto's in hoogwaardige kwaliteit in handen heeft zijn er tal van mogelijkheden tot verdere verwerking.
Wij kunnen ook foto's leveren als kant en klare "diapresentatie" op DVD. Hiermee steelt u de show bij relaties, medewerkers of kennissen. Een originele DVD, ook leuk om weg te geven.
 

 
Aflevering voor eigen site
Wij kunnen het fotomateriaal ook als kant en klare webpagina's afleveren die u moeiteloos op uw eigen web kunt plaatsen. Aflevering van de fotopagina's binnen 48 uur.
Aflevering als print
Hoe wilt u het hebben? Poster, 24x18 cm, 13x18 cm 10x15 cm , wij leveren de foto's via de beste foto-ontwikkel- en afdrukcentrale. mat of glanzend. De foto's kunnen ook in een album afgeleverd worden.

Wij wensen u succes en plezier met de foto's van Popfotograaf.nl

Ilse de Lange Uithof festival 2001
Hoe het begon
Popfotograaf.nl is de fotografische tak van VarikDesign heeft zich ontwikkeld van een concept tot een succesformule waar veel organisaties graag gebruik van maken.
Ron van Varik, bedenker van VarikDesign en popfotograaf.nl begon als DJ bij diverse radiostations en ontdekte al snel dat kunst en cultuur programma's met een voorliefde voor live concerten, het best op zijn weg lagen.
In de jaren negentig was Ron regelmatig te zien als verslaggever en locatie-redacteur op backstageterreinen bij popfestivals.
Aan het eind van de jaren 90 deed format radio per computer zijn intrede en besloot Ron zich te wijden aan digitale fotografie van festivals.
De digitale foto's, die een totaalbeeld van het festival geven, werden binnen 24 uur op websites geplaatst en kwamen hierdoor beschikbaar voor organisaties, fans en bezoekers. Deze sites sloegen enorm aan en vormden een meerwaarde voor de organisatoren van festivals. Inmiddels wordt er gefotografeerd met professionele Nikon camera's waardoor de kwaliteit gegarandeerd is.